Sikkerhed

Når man skal holde en god fest, er det vigtigt at rammerne er i orden. Humøret skal være højt og glassene fulde, men ikke mindst skal sikkerheden være i orden. Men nej, hvor er det bare irriterende at bruge tiden på sikkerhed, når man hellere vil feste igennem!

​Derfor er en kørsel med Classic Events ApS lig med god sikkerhed. Vi sørger for at sikkerheden er i top, så du/i kun skal tænke på at have en god dag!

Vi sørger for

Alle nødvendig tilladelser og godkendelse er indhentet. Kopi af tilladelser og godkendelser er medbragt af chaufføren, der sørger for at disse fremføres såfremt det er nødvendigt. Speciel ansvarsforsikring i forbindelse med studenterkørsel, der dækker jer, hvis uheldet er ude.

​Bilernes udstyr stemmer overens med lovens krav om sikkerhed i forbindelse med studenterkørsel, karneval, parader o.lign. Bilerne er godkendte til at kører i miljøzonerne.

​Bilerne er udstyret med brandslukker og førstehjælpskasse, som alle chaufførerne er grundigt instrueret i at bruge. Der køres med en max. hastighed på 40/kmt, så snart der er personer ombord.

I kan læse mere om gældende regler for studenterkørsel her: 

Bekendtgørelse om studenterkørsel

Bekendtgørelse om studenterindretning

Forsikringsdækning​